zondag 1 februari 2009

Eigenaar vindt gestolen jukebox terug op internet

Maxim heeft jukebox terug!
Nieuwsbericht vers van de pers zondag 1 februari 2009
Soms vind je nieuwsberichten op internet waar je helemaal kippenvel van krijgt: bij een inbraak in een woning in Tilburg werd onlangs een jukebox vol met unieke singles gestolen. Het is sowieso al onbegrijpelijk dat je zo'n loodzware jukebox ongezien/onopgemerkt mee naar buiten krijgt, maar....wat doe je de eigenaar aan? Iemands hele ziel en zaligheid zit in zo'n machine.

(Novum) - De rechtmatige eigenaar van een jukebox heeft zijn gestolen apparaat hoogstpersoonlijk teruggevonden op een veilingsite op internet. Hij waarschuwde direct de politie, die er werk van maakte. Een 50-jarige Tilburger werd zaterdagochtend in zijn woning aangehouden omdat hij in het bezit was van de jukebox.

Vorige week verdween de jukebox bij een inbraak in een woning aan de Gouderakstraat in Tilburg. De aangehouden Tilburger verklaarde dat hij het apparaat had gekocht van een bekende. Hij is in verzekering gesteld. De rechtmatige eigenaar heeft zijn jukebox weer terug.

(bron: Elsevier, Brabants dagblad, De Tijd, website Hart van Nederland)

Eerder was de eigenaar van de jukebox "Maxim Krusemeijer" al in het nieuws over de gestolen jukebox:
Publicatie: 30/01/09

Pronkstuk kwijt na inbraak

Een walgelijke rotstreek vindt Maxim Krusemeijer uit Tilburg het. Terwijl hij even op verjaardagsvisite was, haalden inbrekers afgelopen dinsdagavond zijn hele huis leeg.

Hij is er kapot van dat al zijn waardevolle spullen zijn verdwenen. Maar nog veel erger vindt hij het dat ze zijn grote trots, een Wurlitzer jukebox vol met unieke singletjes meenamen.

Op de site van Hart van Nederland is ook een filmpje te zien van de uitzending over dit nieuwsbericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

After The Silence

After The Silence
After The Silence Official Website

After The Silence

After The Silence
After The Silence heeft eindelijk toetsenist! Schrijf je in voor de ATS nieuwsbrief via newsletter@afterthesilence.nl.

After The Silence MySpace

After The Silence YouTube

After The Silence Hyves

Muziek is een mantra voor de ziel

Muziek is een mantra voor de ziel
"Muziek is een mantra voor de ziel. Het is therapeutisch. Net als eten is het iets dat ons lichaam nodig heeft." (Michael Jackson)

Bergkaarten