zaterdag 13 november 2010

Petitie om Cascio tracks op nieuwe Michael Jackson album "Michael" te vervangen!

Zoals het er nu naar uitziet zijn zeker 5 á 7 tracks die komen te staan op het nieuwe Michael Jackson album, getiteld "Michael" - dat in december uit zal komen - voor bijna 100% NIET authentiek! (inclusief de onlangs uitgebrachte single "Breaking News"!)

Inmiddels is er middels diverse YouTube filmpjes e.d. met vergelijkbare geluidsfragmenten - zie ook mijn vorige blog berichten op Muziekfanaat.blogspot.com - vrijwel zeker aangetoond dat het niet de èchte Michael Jackson betreft die op de "Breaking News" single te horen is, maar Michael Jackson sound-a-like Jason Malachi!
Hetzelfde zou gelden voor de overige dubieuze MJ album tracks!

Wanneer Sony Music het betreffende album toch met de bewuste, inmiddels over de hele wereld veel besproken, dubieuze tracks gaat uitbrengen, is dit (zacht uitgedrukt) beslist niet eervol te noemen t.o.v. het nalatenschap van Michael Jackson.
Het zou niet eerlijk zijn t.o.v. Michael Jackson, maar ook niet t.o.v. zijn fans en andere potentiële kopers.
Immers...wanneer Sony Music besluit het album te laten voor wat het op dit moment is, zouden we wezenlijk van "valsheid in geschrifte" kunnen spreken, oftewel "fraude"!

Veel Jackson fanclubs van over de hele wereld zijn nu een petitie gestart, met als doel sowieso de tracks die geproduceerd zijn door en met de "Cascio Brothers" te VERWIJDEREN van het "Michael" album en deze te VERVANGEN door tracks waarvan iedereen voor de volle 100% zeker weet dat het ècht Michael Jackson is die op de tracks te horen is en waarvan iedereen voor de volle 100% zeker weet dat de nummers authentiek zijn!

De link naar deze petitie is ook te vinden op de website van de Nederlandse Michael Jackson fanclub (www.jackson-source.com).
URL van het nieuwsbericht (Engels talig) over deze petitie op de website van de Jackson Fanclub kun je vinden via: www.jackson-source.com/news/262-petition-to-replace-cascio-tracks-on-michael

URL van de bewuste petitie is te vinden via:
www.petitions24.com/michael

Je kunt ervoor kiezen om de petitie slechts alleen te tekenen, maar.....het is ook mogelijk een begeleidend schrijven erbij te plaatsen.
Zelf heb ik voor dat laatste gekozen en mijn ondertekening van deze petitie is te vinden via:
www.petitions24.com/forum/post/62282

Mocht je er zelf ook voor kiezen om iets bij je petitie ondertekening te schrijven, houd er dan eventueel rekening mee dat de petitie zal worden aangeboden bij zowel Sony Music als het officiële agentschap van Michael Jackson. Het is dan dus wel zo handig om er iets in het Engels bij te schrijven ;-)

Dus....ben jij, net als ik en duizenden anderen over de hele wereld, ook van mening dat een Michael Jackson album alleen uitgebracht mag worden onder de naam Michael Jackson als alle tracks volledig authentiek zijn i.p.v. dat meer dan de helft van alle tracks "fake" zijn? Dan nodig ik je van harte uit om ook deze petitie te tekenen. Dus....wie volgt???

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

After The Silence

After The Silence
After The Silence Official Website

After The Silence

After The Silence
After The Silence heeft eindelijk toetsenist! Schrijf je in voor de ATS nieuwsbrief via newsletter@afterthesilence.nl.

After The Silence MySpace

After The Silence YouTube

After The Silence Hyves

Muziek is een mantra voor de ziel

Muziek is een mantra voor de ziel
"Muziek is een mantra voor de ziel. Het is therapeutisch. Net als eten is het iets dat ons lichaam nodig heeft." (Michael Jackson)

Bergkaarten