maandag 31 januari 2011

YouTube Tip: Vengeance - Arabia (RIP gitarist Jan Somers *28-12-1964 - † 28-01-2011)

Als eerbetoon aan de afgelopen vrijdag overleden Vengeance gitarist Jan Somers (zie mijn eerder geschreven blog hierover) is mijn "YouTube Tip" van vandaag;
De videoclip van het Vengeance nummer "Arabia" (zie onderaan dit blogbericht).

Op woensdag 2 februari a.s. zal om 12.00 uur de crematie van Jan Somers plaatsvinden in:
Crematorium Berkendonk, Meanderlaan 1 te Helmond (aldus de mededeling op de officiële Vengeance website, waarop tevens staat vermeld dat deze mededeling als een persoonlijke uitnodiging beschouwd dient te worden....fans zijn dus welkom!).

Achteraf blijkt dat Jan Somers de laatste tijd regelmatig gezondheidsklachten had, maar te "eigenwijs" was om naar de dokter te gaan. Een bloedprop met als gevolg een hartaanval is Jan Somers uiteindelijk fataal geworden. De zus van Jan Somers heeft hem dood aangetroffen in de tuin van zijn ouders, waar Jan ook zelf een onderkomen had.

Overigens is Vengeance bezig met een nieuw album, waarop reeds door Jan Somers ingespeelde stukken te horen zullen zijn!

De zoon van Jan Somers, te weten Timo Somers (zie vader en zoon op de foto linksboven), is nu gevraagd door Vengeance om ook mee te doen aan het nieuwe Vengeance album, "omdat hij minstens zo goed is als zijn vader", aldus de band....

Tevens zal Timo iets spelen tijdens de uitvaartdienst van zijn vader.

Alle familie, Vengeance-bandleden, vrienden en andere nabestaanden van Jan Somers wens ik aankomende woensdag tijdens de uitvaart van Jan heel erg veel sterkte toe (maar uiteraard vooral de periode erna).

Hieronder die fantastische Vengeance videoclip Arabia;

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

After The Silence

After The Silence
After The Silence Official Website

After The Silence

After The Silence
After The Silence heeft eindelijk toetsenist! Schrijf je in voor de ATS nieuwsbrief via newsletter@afterthesilence.nl.

After The Silence MySpace

After The Silence YouTube

After The Silence Hyves

Muziek is een mantra voor de ziel

Muziek is een mantra voor de ziel
"Muziek is een mantra voor de ziel. Het is therapeutisch. Net als eten is het iets dat ons lichaam nodig heeft." (Michael Jackson)

Bergkaarten