vrijdag 24 april 2009

Elvis for everyone!

Het moest er toch maar eens van komen vroeg of laat. Al jaren ben ik een groot liefhebber van Elvis Presley, maar sinds kort heb ik pas de stoute schoenen aangetrokken en ben voor maarliefst 3 jaar lid geworden van de officiële Nederlandse Elvis Presley fanclub: Elvis for everyone!

Afgelopen week lagen er 2 fanclubbladen en 2 gratis bonus cd's als welkomstpakket op de deurmat. Het zonnetje scheen lekker, dus je begrijpt vast wel dat ik mijn middag geweldig goed ben doorgekomen met al het Elvis leesvoer op een comfortabele tuinstoel in onze achtertuin!

Als lid ontvang je 4x per jaar het grootste en meest glossy Elvis magazine van de Benelux, gedrukt op A4 formaat en volledig in kleur, met informatie, reviews & previews, specials, (unieke) foto’s, en meer. Daarnaast ontvangen onze leden ieder jaar een gratis en geilmiteerde “members only” Elvis cd. En wanneer je abonnee word ontvang je tevens de laatst verschenen Elvis "members only" cd geheel gratis!!! Dus het eerste lidjaar maarliefst 2 gratis cd's! Lees hier wat de fanclub allemaal nog meer biedt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

After The Silence

After The Silence
After The Silence Official Website

After The Silence

After The Silence
After The Silence heeft eindelijk toetsenist! Schrijf je in voor de ATS nieuwsbrief via newsletter@afterthesilence.nl.

After The Silence MySpace

After The Silence YouTube

After The Silence Hyves

Muziek is een mantra voor de ziel

Muziek is een mantra voor de ziel
"Muziek is een mantra voor de ziel. Het is therapeutisch. Net als eten is het iets dat ons lichaam nodig heeft." (Michael Jackson)

Bergkaarten