vrijdag 20 augustus 2010

Steek die maar in je zak!

Ja mensen, ik haal hem nog maar eens een keertje aan! Een blog ooit geschreven door ene meneer Ligter....over de Nederlandse zeer succesvolle zangeres Caro Emerald.

Ik citeer o.a.:
- "Caro is gewoon een vals nep schaap die niets anders is dan een marketing tool van een platenmaatschappij"

- "Wat blijkt is dat Caro al jaren probeert door te breken met liedjes die niet van haar zijn en in alle mogelijke hippe genres. Nu heeft ze de mazzel gehad en mag ze worden gehoereerd door de maatschappij. Deze zorgt er namelijk voor dat Caro in een fifties look wordt gestoken,er een band klaarstaat met allemaal liedjes die mevrouw niet zelf heeft gemaakt en krijgt mevrouw een wurgcontract, een roos in haar haar en ja hoor; stom lachen en kijk mij eens origineel zijn met en simpel marketingplan!"

- "deze Caro Emerald is nep"

- ...."het is zielloze kutmuziek gebracht door en huisvrouw die net zo goed in Tiel had kunnen wonen en die zich elk jaar op Appelpop op de plee liet dekken door een echte Tielenaar! Deze muziek is zielloos"....

-..."Eigenlijk kun je deze mevrouw die gewoon uit Amsterdm komt van het fucking zielloze conservatorium ook niets kwalijk nemen, ze krijgt een jaar (misschien 2) alle aandacht die ze wil en ze hoeft niet meer in haar ellendige bestaan te vechten voor wat herkenning".....

Tja...mensen, ik heb deze teksten hierboven echt niet zelf verzonnen!
Ze zijn echter wel toch echt door iemand anders opgeschreven. Mensen mogen natuurlijk een eigen mening hebben, daar is op zich niets mis mee, maar.....als het tekst is dat werkelijk nergens op slaat, dan irriteert het wel degelijk. Mateloos eigenlijk zelfs!
Vooral als je weet dat iemand als Caro Emerald wel dégelijk iets kan!
Als je weet dat iemand jaren lang geknokt heeft voor succes en het dan op een gegeven moment ook daadwerkelijk voor elkaar krijgt, dat is toch geweldig?

Ik heb in een vorig blogbericht al uitgebreid uitgemeten wat ik van de blog van die meneer vond (en vind), dus ik hoef dat nu niet nog eens allemaal te gaan herhalen, maar....de reden dat ik de blog van die meneer nog eens aanhaal is.....het feit dat vandaag via de pers naar buiten kwam dat Caro Emerald een record heeft gevestigd, namelijk....zij heeft het record van langst genoteerde nummer 1-album aller tijden verbroken!
Caro's debuutalbum Deleted scenes from the cutting room floor staat deze week namelijk voor de 27ste week op de eerste plek in de album top 100 en daarmee verbreekt ze nota bene zelfs Michael Jackson's record van het album "Thriller" uit de jaren tachtig!!

Dus tja...meneer Ligter....waar hebben we het eigenlijk over? Als Caro daadwerkelijk een "nep artiest" was geweest, dan zou ze inmiddels al keihard door de mand gevallen zijn. Ja toch, niet dan? Nou dan! Zo niet, dan toch! ;-)
Maar...gezien haar record is dat dus duidelijk niet het geval! Dus ik zou zeggen...steek die maar in je zak!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

After The Silence

After The Silence
After The Silence Official Website

After The Silence

After The Silence
After The Silence heeft eindelijk toetsenist! Schrijf je in voor de ATS nieuwsbrief via newsletter@afterthesilence.nl.

After The Silence MySpace

After The Silence YouTube

After The Silence Hyves

Muziek is een mantra voor de ziel

Muziek is een mantra voor de ziel
"Muziek is een mantra voor de ziel. Het is therapeutisch. Net als eten is het iets dat ons lichaam nodig heeft." (Michael Jackson)

Bergkaarten